top of page
Over Ons

Jouw stuk grond is een canvas die we in samenwerking met jou en de natuur ontwerpen

Wanneer je Commensalist inschakelt,  kom je in aanraking met een gepassioneerd team van creatieve geesten, experts in hun vakgebied.

 

Wat ons echt uniek maakt, is onze toewijding aan het begrijpen van jou als individu.

 

We luisteren aandachtig naar jouw behoeften, dromen en verlangens, en combineren dit met onze expertise om unieke resultaten af te leveren.

Commensalist-Planbespreking.-.jpg

Ons Verhaal

Dromen van weelderige paradijzen smelten samen met ecologische verantwoordelijkheid.

Oprichter Louis De Jaeger heeft op z'n vele wereldreizen gezien dat het vijf voor twaalf is. Tegen 2050 is 90% van onze aarde gedegradeerd volgens de VN.

 

Vanuit dit vooruitzicht heeft hij Commensalist opgericht, om zoveel mogelijk hectare grond te regenereren, zoveel mogelijk mensen te inspireren en om zoveel mogelijk te vieren, daar iedere transitie een positief verhaal moet zijn.

Hoe je terrein er ook uit ziet. Ons team, bestaande uit gepassioneerde landschapsarchitecten, ingenieurs en experts, creëert levende meesterwerken.

 

Ontwerpen variëren van ecologische tuinen, betoverende voedselbossen tot regeneratieve landbouw- en permacultuurprojecten, die diepte en precisie weerspiegelen.

 

Jij speelt de hoofdrol, hand in hand met de natuur. We bieden holistische expertise voor je project, hoe groot of hoe klein die ook mag zijn, waarbij ieder stap die we zetten bijdraagt aan meer beleving én aan het herstel van de planeet. 

Ontmoet het core team

Onze Klanten wereldwijd

bottom of page