top of page

Buitenland

Je hebt een domein gekocht in het buitenland en je bent misschien van plan te verhuizen naar mooiere oorden of er een project te starten. 

De gebouwen en het interieur zelf zijn uiteraard zeer belangrijk, maar minstens even belangrijk is de aaneensluiting met het landschap via je eigen stuk grond. Je wil een harmonieuze overgang tussen binnen en buiten en hierbij helpen we je met plezier verder. 

Anchor 1
Commensalist - International 1.jpg

Waarmee kan je bij ons terecht?

Met gelijk welk project waarmee je een positieve impact wil maken helpen we je graag verder. Of het nu gaat over een privé woning, boerderij, een hotel of B&B.

 

Of je terrein nu 1 hectare of 10.000 hectare groot is. Of het project nu gelegen is in Spanje of in Indonesië, gematigd klimaat tot tropisch klimaat.

Wat is de rol die wij spelen?

Je bent in een nieuwe context, misschien een nieuw klimaat en er zijn nog heel wat onzekerheden. Het is onze rol om ervoor te zorgen dat jij je kan focussen op wat belangrijk is voor je.

 

Daarom ontzorgen we je helemaal: van analyse, financiële planning, ontwerp tot aanleg en beheer.

Hoe gaan we te werk?

Ieder project is maatwerk en volledig aangepast aan jouw noden, jouw context en de randvoorwaarden die de locatie met zich meebrengt. Je kan ons vergelijken met een filmregisseur die een volledig team aanstuurt om een project tot een goed einde te brengen.

 

We stellen altijd een team samen op maat met mensen vanuit Commensalist en vanuit ons internationaal netwerk dat gezamenlijk een superbrein vormt dat vertrouwd is met het lokaal klimaat, de flora en fauna, de sociale en ecomische context, wetgeving, taal, de leveranciers van (plant)materialen en de partners om de werken uit te voeren en het project te beheren indien nodig.

 

Voor jou maken we je het gemakkelijk waardoor je maar één aanspreekpunt hoeft te hebben: Commensalist, en je op je beide oren kan slapen dat wij de meeste uitdagingen voor onze rekening nemen.

Commensalist - International 3 - Spain.jpg
Mallorca - Louis De Jaeger - Commensalist - Voedselbos - Tuin en landschap architectuur -

In welke landen zit Commensalist?

Onze hoofdzetel is in Brussel en we hebben een tweede kantoor in Amsterdam.  Onze projecten zijn verspreid over heel de wereld, in vrijwel alle klimaatzones.

 

In de Benelux hebben we het gros van onze projecten, gaande van privé-tuinen van 800 vierkante meter tot een farm of the future op 100 hectare.

Enkele voorbeelden van internationaal ontwerp of consulting waar we aan werken 

  • Privé eiland in Argentinië op 500 hectare

  • 5 sterrenhotel op de Azoren, Portugal

  • Een privé off-grid paradijsje in midden Frankrijk op 7 hectare

  • Boerderij op 500 hectare in Mallorca

  • Privé villa in Luxemburg

  • Natuurgebied van 500 hectare in Spanje

  • Consulting op een 2000km2 project in Indië

  • Eco-resort in Indonesië

  • ...

Commensalist - International 2 - Spain.jpg
bottom of page